Skip to main content

Kako funkcioniše greeters servis?

Ukoliko želite da Vas Greeter upozna sa Suboticom, morate da popunite online formular najmanje deset dana pred Vaš dolazak. Kada nam stigne Vaša prijava, na osnovu Vaših interesovanja i želja, spojićemo Vas sa odgovarajućim Greeter-om. Grupa kojoj će Greeter pokazivati grad ne sme biti veća od 6 osoba, bilo da se radi o deci ili odraslima.

Informacije iz online prijave pomažu Turističkoj organizaciji grada Subotice da pronađu odgovararućeg i slobodnog Greeter-a koji će biti spreman da izađe u susret Vašim željama.

O izboru i dodeli Greeter-a bićete obavešteni putem email-a, najkasnije 5 dana od datuma traženog sastanka, a Vaša online prijava biće prosleđena dodeljenom Greeter-u da bi mogao što bolje da organizuje obilazak.

Kada dođete u Suboticu, Greeter će Vas kontaktirati i dogovoriti se sa Vama oko termina sastanaka koji će se organizovati u Turističko-informativnom centru, odakle ćete i krenuti u obilazak grada.

Svaki obilazak se organizuje na jedinstven način, u zavisnosti od faktora kao što su: šta posetioci žele da obiđu, posete ili rade, od Greeter-a koji će osmisliti šetnju, od vremenskih prilika... Obilasci se obavljaju po svakom vremenu, bez obzira da li pada kiša, sneg, da li je pre toplo ili pre vruće!

Šetnja gradom traje oko 2 sata, ali može da traje i duže ako se i posetioci i Greeter slože oko toga.

Subotica Greeters servis je potpuno besplatan, u njemu učestvuju oni koji vole svoj grad i prema njima nemate nikakvu novčanu obavezu. Ni jedan Greeter nema pravo da od posetilaca traži niti primi novac.

Posetioci su upoznati sa pravilima Subotica Greeters servisa i slažu se sa njima. U slučaju da bude drugačije, svaki Subotica Greeter ima pravo da otkaže obilazak.