Greeters

Dobro došli na zvaničnu stranicu Subotica Greeter servisa!

Volite li originalne odmore i inspirativna putovanja? Silazak sa dobro utabanih turističkih staza da bi ste upoznali grad iz drugačije perspektive? Uživate li u upoznavanju ljudi i običaja drugih kultura? Da li ste spremni da upoznate detalje koje Vam turistički vodiči nikada ne bi pokazali?

Ako ste bar na jedno pitanje odgovorili sa da, krenite sa nama na put, da Vam pokažemo kako drugačiji turizam izgleda!

Stanovnici Subotice i okoline, koji vole mesto u kome žive, širom otvaraju ruke prema drugim kulturama, osobama svih uzrasta, porekla, boje kože i veroispovesti i spremni su da se dobrovoljno odreknu svog slobodnog vremena kako bi se sastali sa Vama i pružili Vam drugačiji doživljaj na putovanju. Pokazaće Vam tipične znamenitosti grada ali i neobične ulice, skrivena blaga, lokalne običaje i fantastičnu istoriju Subotice.

Pored toga što je Greeters servis alternativa klasičnom turizmu, on je besplatan i baziran je na volonterizmu i kulturnoj razmeni. Greeters servis stvara veze između gradova, lokalnog stanovništva i posetilaca, tako što stanovništvu pruža novi doživljaj grada a posetiocima pruža uvid i u ono što sami nikada ne bi saznali.

Na raspolaganju Vam stoji 148 401 način da obiđete Suboticu!